Vader op passagiersstoel van auto die zijn eigen dochter (12) doodrijdt Buitenland
Buitenland

Vader op passagiersstoel van auto die zijn eigen dochter (12) doodrijdt

Vader op passagiersstoel van auto die zijn eigen dochter (12) doodrijdt

Kort nadat ze uit de bus stapte werd de 12-jarige Abbie McLaren geraakt door een wagen in Motherwell, Schotland. Dat bericht The Sun. Haar vader, John McLaren, zat op de passagiersstoel van de auto. De politie bevestigt dat een 38-jarige man is gearresteerd.

Dinsdag rond 16.15 uur werd de politie ingelicht toen een jong meisje van 12 jaar oud aangereden was door een auto. De hulpdiensten kwamen ter plekke, en het meisje werd naar het ziekenhuis in Glasgow gebracht. Daar stierf ze later aan haar verwondingen.

Een getuige zei dat hij televisie aan het kijken was toen bij buiten een luide knal hoorde. “De man in de passagiersstoel stapte uit zodra de auto stilstond en rende naar het meisje. De bestuurder rende terug naar de plaats van het ongeluk en bleef maar schreeuwen of iemand haar kon reanimeren.”

Een buurtbewoner wiens auto ook beschadigd was in het gruwelijke accident, vertelt: “De auto doet er helemaal niet toe. Een jong meisje is hier gestorven en haar familie zal zich afschuwelijk voelen.”

Vrienden en familie geven troost aan het gezin. Ook een groot aantal anderen betuigen hun medeleven op sociale media. De beste vriend van het meisje liet een teddybeer achter op de plaats van het ongeval, met een aangrijpende boodschap: “Ik hoop dat je geniet daarboven van al het dansen en gelukkig zijn. Jij was de beste vriend waar ik om had kunnen vragen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws