Zaterdag 4 April 2020 - 09:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Mama van 6-jarige tweeling bezwijkt aan coronavirus: “Ze hield zich nochtans aan alle opgelegde maatregelen”

Mama van 6-jarige tweeling bezwijkt aan coronavirus: “Ze hield zich nochtans aan alle opgelegde maatregelen”

In North Yorkshire, Engeland, is een mama van een 6-jarige tweeling overleden aan het coronavirus. Ze hield zich naar verluidt aan alle voorzorgsmaatregelen, maar toch kreeg het virus haar te pakken.

De familie van de 48-jarige Caroline Saunby is kapot van verdriet. Caroline had geen onderliggende medische aandoeningen en hield zich aan alle opgelegde voorzorgsmaatregelen, maar dat bleek nog niet genoeg om aan het coronavirus te ontsnappen.

Caroline kreeg vorige week symptomen van het virus, beginnend met keelpijn waarvan ze dacht dat het een amandelontsteking was. Maar een paar dagen later kreeg ze ademhalingsmoeilijkheden en stortte ze thuis in. Een ziekenwagen werd nog gebeld, maar de mama van twee stierf in het ziekenhuis.

Ondraaglijk verdriet

Sarah, de tweelingzus van Caroline, zegt dat de dood van haar zus heel het gezin uit elkaar heeft gerukt en spreekt tegenover The Sun over haar “ondraaglijk verdriet”. Volgens Sarah hield Caroline zich steeds aan de maatregelen én drong ze er bij anderen ook op aan om zich aan de richtlijnen te houden.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Caroline Saunby  I  corona  I  symptomen