Zondag 5 April 2020 - 18:00   I   door Redactie

Michel Vlap doet opmerkelijke uitspraken over Hans Vanaken: "Ik ben verrast"

Toen Michel Vlap vorige zomer neerstreek in ons land, zorgde hij quasi meteen voor flink wat beroering. Vlap liet zich nog laagdunkend uit over Hans Vanaken en joeg de fans van Club Brugge meteen tegen zich het harnas in.

Michel Vlap doet opmerkelijke uitspraken over Hans Vanaken:

Vlap liet optekenen dat hij Vanaken niet echt kende. "Dat is volgens mij een heel bekende voetballer hier geweest. Ik heb al van hem gehoord. Ah, hij speelt nog? In vijfde klasse of zo?", viel de Nederlander toen uit de lucht.

Doorheen het seizoen keerden die uitspraken als een boomerang terug in het gezicht van Vlap. Nu kwam hij nog eens terug op die uitspraken. En opmerkelijk: Vlap neemt flink wat gas terug.

"Ik weet ondertussen wie Hans Vanaken is, ja"

"Ik weet ondertussen wie Hans Vanaken is, ja", lacht Vlap bij Proximus 11. "Toen ik vlak na mijn transfer naar Anderlecht die vraag kreeg, was ik gewoon eerlijk. Ik zei wat ik dacht. Ik wist op dat moment totaal niet wie Vanaken was."

"Volgens mij kennen de Belgen ook niet alle spelers in Nederland, hé?", gaat Vlap verder. "Die laatste thuismatch tegen Anderlecht heeft Vanaken me zelfs verrast met die twee goals. Het is een goede speler en wellicht ook een goed persoon."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport