Zondag 5 April 2020 - 18:30   I   door Redactie

Er moet Gert Verheyen iets van het hart: "Ik kan het echt niet geloven"

Gert Verheyen ruilde zijn bestaan als trainer na een tegenvallend avontuur bij KV Oostende snel weer in voor een job als analist en commentator. Tegenwoordig heeft Verheyen echter maar weinig werk door de coronaproblemen.

Er moet Gert Verheyen iets van het hart:

"Waar je nu helemaal niet meer aan denkt, is voetbal", vertelde Verheyen in het Radio 1-programma De Ochtend. "Iedereen is met veel zaken bezig, maar dat heeft te maken met het coronavirus, met voorzichtig zijn en met thuis blijven."

"Voetbal is zo ver weg. Dat je denkt dat je over een paar weken weer zou kunnen voetballen, dat kan ik niet geloven", benadrukt de gewezen speler van Club Brugge. "Dat de UEFA daar wel op aanstuurt? Tja, Daar heb je een tegenstelling tussen volksgezondheid en economische belangen."

"Dit mag nooit opwegen tegen de volksgezondheid"

"Ik kan me daar ook wel iets bij voorstellen, want dat laatste element speelt zo'n grote rol binnen de UEFA en er is de druk van de grootste competities. Maar dat kan nooit opwegen tegen de volksgezondheid."

"Het is logisch dat er over gediscussieerd wordt, maar - en dat is mijn mening - er primeert maar één iets: de gezondheid. Al de rest kan wachten. Kost het geld of is het zuur, dan is het maar even zo", besluit Verheyen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  sport  I  voetbal