Moeilijk hoofdstuk voor ‘Thuis’-acteur Yemi ‘Dries’ Oduwale: “Ik ben keihard gecrasht en beginnen huilen tot ik niet meer kon ademen” Buitenland
Buitenland

Moeilijk hoofdstuk voor ‘Thuis’-acteur Yemi ‘Dries’ Oduwale: “Ik ben keihard gecrasht en beginnen huilen tot ik niet meer kon ademen”

Moeilijk hoofdstuk voor ‘Thuis’-acteur Yemi ‘Dries’ Oduwale: “Ik ben keihard gecrasht en beginnen huilen tot ik niet meer kon ademen”

Yemi Oduwale neemt in ‘Thuis’ al enkele jaren de rol van Dries voor zijn rekening. En dat doet hij met verve. In Primo bekent hij dat hij kampt met een posttraumatisch stresssyndroom.

Dit kwam nadat hij samenwoonde met een huisgenote waarmee hij eigenlijk niet overeenkwam. “Ik heb toen veel opgestapeld en verbeten”, zegt Yemi. “Maar op een bepaald moment was de emmer vol en ben ik gecrasht, keihard. En begon ik te huilen, zo erg dat ik niet meer kon ademen."

Hij belde daarop zijn moeder om hem te kalmeren, en moest zelfs op doktersbevel verhuizen, omdat zijn organen aangetast waren door de stress. “Ik sliep niet meer, kon niet meer fatsoenlijk ademen”, zegt de ‘Thuis’-acteur.

Hij werd uiteindelijk opgevangen door zijn huidige huisgenote, toen ook zij een moeilijk hoofdstuk te verwerken kreeg met het overleden van haar ouders. “We hebben elkaar er toen doorheen gesleurd”, aldus Yemi.

Populair

Laatste nieuws