Maandag 6 April 2020 - 13:00   I   Foto: Facebook  I   door Redactie

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ zwaar onder vuur: “Een bitch met twee gezichten”

De afstandelijke houding van Laura tegenover Sonny valt de kijkers van ‘Blind Getrouwd’ erg zwaar. Ze krijgt dan ook heel wat kritiek te verwerken.

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ zwaar onder vuur: “Een bitch met twee gezichten”

De kans dat de kijkers van ‘Blind GetrouwdLaura alsnog in hun hart gaan sluiten, lijkt bijzonder klein geworden. “Laura, jij bent gewoon een bitch”, klinkt het erg hard op de sociale media. “Sonny, doe alsjeblieft jouw ogen open! Dat mens heeft twee gezichten. Wat spreekt zij nu over verschillende tempo’s? Zij heeft helemaal geen tempo en de volumeknop staat bij haar gewoon uit!"

“Ik heb mij zó geërgerd aan haar gedrag”, laat een kijker weten. “Ze stond even in de belangstelling en dan zo’n toneeltje opvoeren! Wie weet krijgt Sonny de dag nadien niet eens een ‘goeiemorgen’. Dump haar, Sonny!” Het merendeel van de reacties ligt in deze lijn.

“Verschrikkelijk vond ik haar, wat een toneelstuk”, “Dat meisje is niet normaal, zo veel streken! Sonny verdient veel beter”, en “Ik snap haar niet, je moet blijven werken om de relatie te doen slagen” zijn nog enkele van de rake commentaren.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws  I  Laura  I  Sonny