Coronapatiënt (43) getuigt: “Een patiënt op mijn afdeling schreeuwde twee uur lang om zijn familie voordat hij helemaal alleen stierf” Buitenland
Buitenland

Coronapatiënt (43) getuigt: “Een patiënt op mijn afdeling schreeuwde twee uur lang om zijn familie voordat hij helemaal alleen stierf”

Coronapatiënt (43) getuigt: “Een patiënt op mijn afdeling schreeuwde twee uur lang om zijn familie voordat hij helemaal alleen stierf”

Een corona-overlever vertelt in The Sun over een hartverscheurend moment dat hij meemaakte op zijn afdeling in het ziekenhuis. Hij hoorde een patiënt, een zestiger, twee uur lang om zijn familie schreeuwen voordat hij alleen overleed.

Craig Farley-Jones (43) vertelt het verhaal van een medepatiënt die voor zijn laatste adem vocht toen hij herstelde in het Tameside General Hospital van het coronavirus. “Zolang ik leef, zal ik die twee uren nooit vergeten”, zegt Craig. “Hij schreeuwde het uit en riep keer op keer naar zijn familie, terwijl hij naar adem hapte."

“Ik was in tranen, het was zo moeilijk om naar te luisteren”, vervolgt Craig. “Ik riep de verpleegkundigen, maar zij vertelden me dat ze niets meer voor hem konden doen. Ik lag daar maar te luisteren naar zijn ademhaling die veranderde in een doodsreutel. Hij blijf maar roepen en tieren en plots was het stil.” De man stierf tragisch genoeg zonder zijn familie.

Emotionele problemen

De kinderen van de zestiger mochten van het ziekenhuis nog wel afscheid komen nemen, toen duidelijk werd dat de man niet meer gered kon worden. Zijn laatste uren bracht hij echter alleen door, roepend achter zijn familie.

“Ik weet dat hij op dat moment geen fysieke pijn had, maar hij had absoluut emotionele problemen. Ik had zelfs een hond zo niet laten sterven”, aldus Craig, die wel benadrukt dat de artsen alles hebben gedaan wat ze konden voor de betreurde man.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws