Problemen bij Joke en Stijn uit Blind Getrouwd: "Het is er niet, nee" Buitenland
Buitenland

Problemen bij Joke en Stijn uit Blind Getrouwd: "Het is er niet, nee"

Problemen bij Joke en Stijn uit Blind Getrouwd: "Het is er niet, nee"

Joke en Stijn hebben toch al hun problemen in Blind Getrouwd. Van een echte relatie is absoluut geen sprake op dit moment. Joke vertelde openlijk aan Stijn dat ze nog geen gevoelens heeft.

"De kijkers hebben gezien dat mijn gevoelens nog moeten groeien, ja, maar dat vind ik niet meer dan normaal", zo zegt Joke. "Voor de kijker lijkt het misschien alsof we al enkele weken verder staan in onze relatie, maar vergeet niet dat we elkaar in de uitzending van maandag nog maar een dag of drie kenden. Het klikte wel, maar verliefde gevoelens waren er nog niet. Het voelde nog niet alsof ik klaar was om de stap te zetten naar een langdurige relatie."

Voor Stijn was dat ook geen probleem om er zo open over te praten. "Ik wist intussen wel al dat hij ook iemand is die al z’n gevoelens op tafel gooit. Niets bleef onbesproken tussen ons, dus ook dat niet. Ik vond gewoon dat Stijn wel mocht weten hoe ik me erbij voelde. Zodat hij ook geen verkeerd idee zou krijgen over wat er al was tussen ons."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws