Bart De Wever zwaar onder vuur voor adverentie, Marc Van Ranst is duidelijk: "Onverantwoord" Politiek
Politiek

Bart De Wever zwaar onder vuur voor adverentie, Marc Van Ranst is duidelijk: "Onverantwoord"

Bart De Wever zwaar onder vuur voor adverentie, Marc Van Ranst is duidelijk: "Onverantwoord"

N-VA-voorzitter Bart De Wever krijgt zware kritiek omwille van een adverentiepost die hij op Facebook plaatste. Hij is te zien op een bankje met als bijschrift: "Uitrusten op een bankje verboden? Sorry dat ga ik niet handhaven.”

De Wever spreekt zich zo uit tegen de coronamaatregelen en bovendien sponsort hij die adverentie nog eens. Groen-Kamerfractieleider Kristof Calvo haalde al uit. “Terwijl andere partijen ondanks grote verschillen proberen te bouwen aan draagvlak voor strijd tegen corona, smijt De Wever met euro’s voor advertenties tegen geldende richtlijnen. Ik zou ook liever hebben dat mensen terug samen tijd kunnen doorbrengen, maar dit doe je niet”, zei Calvo.

Ook viroloog Marc Van Ranst is er niet over te spreken. "Ik heb dat gezien, ja. Daar ga ik geen commentaar op geven. Dergelijke onverantwoorde advertenties, waar bovendien geld voor is uitgegeven, moet je niet meer aandacht geven dan ze verdienen." De advertentie werd zondag offline gehaald.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws