Maandag 13 April 2020 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Seksuologe Lotte Vanwezemael ergert zich aan een van de koppels uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik had hen zo graag eens wakker geschud”

Seksuologe Lotte Vanwezemael ergert zich aan een van de koppels uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik had hen zo graag eens wakker geschud”

Van een waar succes kunnen de koppelaars van ‘Blind Getrouwd’ nog niet meteen spreken. Bij elk koppel draait het ongeveer vierkant, Jonah en Winnie even buiten beschouwing gelaten.

Seksuologe Lotte Vanwezemael benadrukt dat het de bedoeling is dat het de pasgetrouwde koppels ook lukt zonder de experten. “We kunnen hen niet de klok rond bij de hand nemen”, zegt ze in Dag Allemaal. Toch hadden zij aanvankelijk vertrouwen in élk opgezet koppel. Het is niet zo dat Jonah en Winnie, bij wie het uitzonderlijk goed gaat, theoretisch gezien veel beter bij elkaar passen dan de anderen."

Lotte geeft eerlijk toe dat ze zich soms moest inhouden om, net als de kijkers, bemoedigende woorden naar het televisiescherm te slingeren. “Toen ik vanop afstand te horen kreeg hoe het allemaal liep op de huwelijksreizen, kriebelde het ook."

Niet zo evident

"Ik was Tati en Lothar, maar ook Laura en Sonny, zo graag achterna gereisd, om hen gewoon een uurtje te spreken, even wakker te schudden en er opnieuw wat vaart in te krijgen. Maar het is allemaal niet zo evident als het lijkt, hoor”, aldus de MNM-seksuologe.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Lotte Vanwezemael  I  Blind Getrouwd  I  Lothar  I  Tatiana  I  Laura  I  Sonny  I  shownieuws