Mama (39) van vierling overlijdt aan coronavirus: “Ze belde ons om te zeggen dat ze niet thuis zou komen en dat ze zou sterven” Buitenland
Buitenland

Mama (39) van vierling overlijdt aan coronavirus: “Ze belde ons om te zeggen dat ze niet thuis zou komen en dat ze zou sterven”

Mama (39) van vierling overlijdt aan coronavirus: “Ze belde ons om te zeggen dat ze niet thuis zou komen en dat ze zou sterven”

Een mama van vijf kinderen, waaronder een 13-jarige vierling, is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Ze vreesde dat ze besmet raakte terwijl ze op de luchthaven van Heathrow werkte.

Voordat ze ziek werd, had ze haar man, Khizran Sadiq (39), verteld dat ze bang was om het Covid-19-virus over te krijgen van de Chinese passagiers. Shabnum kreeg een paar dagen voordat ze met haar man naar Pakistan moest voor een huwelijk, last van een pijnlijke hoest.

“Twee dagen voordat ze in het ziekenhuis werd opgenomen, vertelde Shabnum via een Skype-gesprek aan de kinderen dat ze niet terug thuis zou komen, dat haar leven voorbij was”, zegt Khizran in The Sun. Twee dagen later stortte ze in, maar twee ziekenhuizen in Islamabad weigerden haar omdat ze bang waren dat ze het virus zou verspreiden.

Uiteindelijk werd ze behandeld in het PIMS-ziekenhuis in de stad, waar ze positief op het virus testte, en bracht ze 24 dagen op een beademingsapparaat door voordat ze maandag stierf.

Vierling

In 2006 kreeg Shabnum Sadiq van de dokters te horen dat ze zwanger was van een vierling. Wat oorspronkelijk heuglijk nieuws was, maakte al snel plaats voor tristesse: de artsen vertelden haar dat ze de levens van drie van de baby’s moest opofferen om één baby te kunnen houden, omdat het te gevaarlijk zou zijn om ze alle vier te houden.

Ze besloot toch haar eigen gevoel te volgen en alle baby’s te krijgen. Met succes: ze beviel van de vierling met een keizersnede.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws