Dinsdag 14 April 2020 - 10:30   I   door Redactie

België bezwijkt onder druk UEFA: 'Jupiler Pro League wordt dan tóch hervat'

België bezwijkt onder druk UEFA: 'Jupiler Pro League wordt dan tóch hervat'

Momenteel ligt het seizoen in de Jupiler Pro League stil. Of de competitie alsnog wordt hervat, weten we eind deze maand. Op 24 april kennen we het besluit van de Algemene Vergadering.

Al is het niet langer uitgesloten dat het seizoen in de Jupiler Pro League toch nog wordt verdergezet. Onder druk van de UEFA lijkt België stilaan onder de druk te bezwijken. De Pro League stelde zijn vergadering immers uit tot na die van de UEFA.

Zo zal een definitieve beslissing over de Belgische competitie wellicht afhangen van wat de UEFA beslist. De Europese voetbalbond dreigde er immers mee om teams uit competities die vroegtijdig werden stopgezet niet toe te laten tot de Champions League en Europa League.

Net daarom ziet het er naar uit dat het seizoen in België toch nog niet ten einde is. Er gaan immer stemmen op om het seizoen toch nog verder te zetten. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  sport  I  voetbal