Coronapatiënt Axel Daeseleire reageert voor het eerst: “Je wil niet meemaken wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan” Buitenland
Buitenland

Coronapatiënt Axel Daeseleire reageert voor het eerst: “Je wil niet meemaken wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan”

Coronapatiënt Axel Daeseleire reageert voor het eerst: “Je wil niet meemaken wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan”

Axel Daeseleire heeft eindelijk het ziekenhuis mogen verlaten. Dat meldt VTM in een persbericht. Eind maart raakte de presentator besmet met het coronavirus.

Het zag er de afgelopen weken niet goed uit voor Axel Daeseleire. De acteur/presentator testte eind maart positief op het coronavirus en werd opgenomen in het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen. Daar belandde hij zelfs in een kunstmatige coma. Maar nu is hij dus weer aan de beterhand.

“Ik heb een paar irreële weken achter de rug en ben enorm blij dat ik terug thuis ben”, laat Axel weten, waarna hij toch vooral het verplegend personeel van het Sint-Vincentiusziekenhuis wil bedanken voor alle goede zorgen.

Agressief en meedogenloos beest

“En tegen iedereen in Vlaanderen wil ik nog eens benadrukken: hou je alsjeblieft aan de richtlijnen die worden opgelegd, want het coronavirus is een agressief en meedogenloos beest”, is Axel duidelijk. “Hoe zorgzaam men ook voor mij is geweest, je wil niet meemaken wat ik de voorbije weken heb moeten doorstaan”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws