Gaan FC De Kampioenen door zonder Xavier? "Dit zei Johny daarover tegen mij" Buitenland
Buitenland

Gaan FC De Kampioenen door zonder Xavier? "Dit zei Johny daarover tegen mij"

Gaan FC De Kampioenen door zonder Xavier? "Dit zei Johny daarover tegen mij"

An Swartenbroeckx is nog steeds erg emotioneel als ze praat over de overleden Johny Voners. Dat is intussen al vier weken geleden. Over de toekomst van FC De Kampioenen kan ze nog weinig zeggen.

"Normaal zouden wij van augustus tot december draaien aan de nieuwe afleveringen. Niet door corona, maar door de dood van Johny is dat nu een zwart gat", geeft An aan in Gert Late Night.

"Het is heavy geweest. Het is nu ruim vier weken geleden dat hij overleden is. Het voelt alsof het gisteren was en aan de andere kant voelt het alsof er een jaar overheen is geweest. Ook omdat we met de ploeg nog geen afscheid hebben kunnen nemen", zegt de actrice.

Wat nu met FC De Kampioenen? Xavier Waterslaeghers zal er niet meer bij kunnen zijn. "Ik vind dat een ongelooflijk moeilijke vraag", aldus An. "We hebben met onze ploeg nog niet de kans gehad om te rouwen. Laat staan dat we al hebben kunnen kijken of er nog een toekomst voor FC De Kampioenen is. Als ik nu daar heel eerlijk op moet antwoorden: ik zie dat op dit ogenblik niet. Het is natuurlijk nog heel pril."

Auto

Het was wel de wens van Johny om nieuwe afleveringen te maken. Ook zonder hem. "Hij zei tegen mij daarover dat zijn vriendin nog een nieuwe auto wou en dat de opnames dus gelegen kwamen. Toen het snel bergaf ging zei hij: 'Anneke, je moet door doen, hé. Mijn vriendin moet die auto hebben'."

Populair

Laatste nieuws