Arda uit Temptation Island moet absoluut iets kwijt over Eline: "En dan heb ik zelf afschuw" Buitenland
Buitenland

Arda uit Temptation Island moet absoluut iets kwijt over Eline: "En dan heb ik zelf afschuw"

Arda uit Temptation Island moet absoluut iets kwijt over Eline: "En dan heb ik zelf afschuw"

Arda uit Temptation Island zit in zak en as. Hij heeft spijt van zijn acties en uitspraken, zo blijkt. Het vreemdgaan met Eline had hij naar eigen zeggen niet mogen doen. Op Instagram postte hij een emotionele boodschap.

"Ik heb een grote fout gemaakt op Temptation Island en heb er enorm spijt van", zegt Arda. "Op dat moment besefte ik niet welke consequenties mijn daden gingen hebben. Ik heb dan ook meteen een manier gezocht om mij gerust te kunnen stellen en op dat moment was dat Eline. Ik wist niet wat ik moest doen nadat ik die fout gemaakt had en ben daardoor ergens bevestiging beginnen zoeken. Vandaar ook alle stomme en onrealistische uitspraken."

Arda heeft naar eigen zeggen "heel veel spijt". "Ik kan dit niet ongedaan maken. Ik moet eerlijk zijn dat het voor mij ook niet gemakkelijk is om de afleveringen te bekijken. Het is confronterend om een versie van jezelf te zien die de fouten dingen zegt en zoveel fouten maakt. Ik heb zelf soms een afschuw van de persoon die ik daar was", aldus Arda.

Hij richt zich ook tot Elke: "Om een meisje als haar zo hard gekwetst te hebben was fout en dat neem ik mee voor de rest van m'n leven. Ik wou dat ik de tijd kon terugdraaien, maar dat gaat nu niet."

Populair

Laatste nieuws