Kind dat in 2014 verdween is zes jaar later uitgehongerd teruggevonden Buitenland
Buitenland

Kind dat in 2014 verdween is zes jaar later uitgehongerd teruggevonden

Kind dat in 2014 verdween is zes jaar later uitgehongerd teruggevonden

Een kind dat in 2014 verdween is door FBI-agenten zes jaar later levend teruggevonden. Penelope Inks verdween op elfjarige leeftijd. Zes jaar later werd ze aangetroffen in een hotel in Madisonville in Texas.

Philip Klein, die door de vader van Penelope was aangesteld om haar op te sporen, geeft meer uitleg. "Ze leefde van Dr. Pepper en snoep", vertelt hij. "Ze is uitgemergeld. Op een leeftijd van 16 jaar woog ze 33,5 kilo. Ze weet niet wie ze moet vertrouwen en wie ze niet kan vertrouwen."

Penelope ondergaat nu lichamelijke en psychische onderzoeken. Nadien wordt ze terug naar haar vader gestuurd. Het meisje verdween met haar moeder nadat de vader de volledige voogdij had gekregen over haar. De vrouw zou zes jaar op de vlucht zijn gebleven, met een hele hoop aliassen.

Uitgehongerd

De moeder van het meisje zit in het criminele milieu. De politie kon uiteindelijk achterhalen wat de locatie van het meisje was. Ze werd uitgehongerd aangetroffen in een hotel. Op bovenstaande foto is het meisje links te zien hoe ze verdween en rechts is volgens een computermodel hoe ze er nu uit zou zien.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws