Harten van 'Blind Getrouwd'-kijkers breekt: Christophe en Nick zetten punt achter huwelijk Buitenland
Buitenland

Harten van 'Blind Getrouwd'-kijkers breekt: Christophe en Nick zetten punt achter huwelijk

Harten van 'Blind Getrouwd'-kijkers breekt: Christophe en Nick zetten punt achter huwelijk

Ook Nick en Christophe blijven niet getrouwd, net als Sonny en Laura. Enkel Winnie en Jonah blijven nog getrouwd uit deze editie. Eén op vier is opnieuw een magere uitkomst voor 'Blind Getrouwd'.

Voor Sonny en Laura was er geen hoop meer. Laura omschrijft zichzelf als een doorzetter. "Ik had nog wel willen doorgaan", klonk het. Voor Sonny zat er dat niet meer in. "Het gaat niet werken tussen ons, hé", zei Laura. Waarna ze al lachend het stadhuis verlieten.

Tussen Winnie en Jonah was er geen enkele twijfel. Zij zijn stapelverliefd op elkaar en zetten hun huwelijk voort. Met heel veel goesting. "Ik ben stapelverliefd op jou", zei Jonah. Vervolgens bood hij haar een horloge aan. "Ik ben zo gelukkig geweest de laatste weken", aldus Winnie. "Ik heb nog geen seconde spijt gehad van dit hele verhaal." (Lees hieronder verder)

Harten van 'Blind Getrouwd'-kijkers breekt: Christophe en Nick zetten punt achter huwelijk

"Het was een wilde rit, maar we hebben die met glans doorstaan", zei Christophe. "Je hebt van mij een ander mens gemaakt, Nick. Ik heb opnieuw geleerd dat ik mezelf kan smijten in de liefde en in een relatie. Ik heb me met mijn hart en verstand helemaal gesmeten. De klik sprong echter niet over en de fysieke intimiteit ontbrak. Mijn verstand nam het over van het hart. Ik houd hier een bijzonder goede vriend aan over. Ik wens jou alleen maar het beste."

Toverstok

"Ik ben je in de zeven weken heel graag beginnen zien", antwoordde Nick. "Je verdient het om doodgraag gezien te worden. Ons basisrecept van succes was gigantisch. Jammer genoeg is dat soms niet voldoende. Je hebt gevoelens en aantrekking zelf niet in de hand. Ik wou dat ik een toverstok had en kon toveren. Sommige dingen heb je niet in de hand, hoe graag je dat ook zou willen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws