Nick uit ‘Blind Getrouwd’ doet straffe onthulling: “Op dat moment wist ik dat ik niet met Christophe verder wilde” Buitenland
Buitenland

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ doet straffe onthulling: “Op dat moment wist ik dat ik niet met Christophe verder wilde”

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ doet straffe onthulling: “Op dat moment wist ik dat ik niet met Christophe verder wilde”

Na tien afleveringen van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ weten de kijkers eindelijk wie er nog steeds samen is en wie niet.

Heel Vlaanderen had het zo graag anders gezien, maar toch beslisten Nick en Christophe dat ze niet als een getrouwd koppel door het leven zullen blijven gaan. “Ik ben wel opgelucht dat iedereen het nu eindelijk weet”, zegt Nick aan Sean en Bab in 'Naspel'.

Veel kijkers waren onder de indruk van de breuk van Christophe en Nick. Het was een emotioneel afscheid tussen de twee. “Ik heb het al vijftien keer opnieuw bekeken en vijftien keer gehuild als een baby”, aldus Nick.

Moeilijkste beslissing ooit

“Het was eigenlijk een van de moeilijkste beslissingen ooit, omdat ik Christophe doodgraag zie", vervolgt Nick. "Dat is ook wel duidelijk geweest de afgelopen weken, maar ja… Er was niet genoeg voor mij en dan is dat heel hard omdat ik heel graag een K3’tje in toverland wou zijn met een toverstaf en zeggen: ‘Plom, die verliefdheid is er.’ Maar dat is zo niet en dat is heel zwaar, omdat er het besef is dat Christophe zo geweldig is en dat hij eigenlijk perfect bij mij paste."

Toch was er geen sprake van enige affectie of intimiteit tussen de twee. “Die aantrekking was niet genoeg en dat is zeker niet omdat Christophe geen mooie man is, hè”, zegt Nick. “Maar dat is dat magische dat je niet kunt verklaren, maar er wel moet zijn."

Beste vrienden

Nick weet nog wel op welk moment hij besliste dat Christophe toch niet de man was voor hem. “Dat was bijna op het einde, omdat ik altijd heb gedacht: 'Nick, blijf je gooien.' Tot ik op het einde echt wel het gevoel had dat wij als beste vrienden samenwoonden. Dan moet je gewoon eerlijk zijn en dat vind ik heel mooi. Want uiteindelijk besef ik nu wat een goede maat ik daaraan heb overgehouden”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws