Verpleegster (33) raakt besmet met coronavirus en overlijdt, omdat ziekenhuis zonder mondmaskers valt: “Nu moet haar 4-jarige zoontje opgroeien zonder moeder” Buitenland
Buitenland

Verpleegster (33) raakt besmet met coronavirus en overlijdt, omdat ziekenhuis zonder mondmaskers valt: “Nu moet haar 4-jarige zoontje opgroeien zonder moeder”

Verpleegster (33) raakt besmet met coronavirus en overlijdt, omdat ziekenhuis zonder mondmaskers valt: “Nu moet haar 4-jarige zoontje opgroeien zonder moeder”

Danielle DiCenso, een Amerikaanse zorgverleenster, is in Florida overleden aan de gevolgen van corona, nadat ze zonder beschermende uitrusting in het ziekenhuis moest werken.

"Op een dag ging ze naar haar werk, maar daar hadden ze geen mondmaskers meer”, zegt haar man, David. Hij vertelt aan Local 10 News dat Danielle wel werd getest, maar deze bleek geen duidelijk uitsluitsel te geven. Danielle plaatste zich in zelfisolatie in haar ouderlijk huis toen ze symptomen begon te vertonen van het coronavirus.

Na een paar dagen begonnen de symptomen te verergeren. “Het was een zware strijd van vier of vijf dagen”, zegt David. “Haar koorts piekte en daalde, het kwam op in golven.” Vorige week donderdag vond David het levenloze lichaam van zijn vrouw in de woonkamer. “Toen ik haar zag, wist ik meteen dat er iets niet juist was."

Zoontje zonder moeder

David, eveneens de vader van hun 4-jarig zoontje, die begrijpelijk kapot is van verdriet, voegt eraan toe: “Ik weet zeker dat mijn vrouw nu nog steeds hier zou zijn als ze maar de juiste bescherming had gekregen. Nu moet onze zoon opgroeien zonder moeder."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws