Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert teleurgesteld: “Kon ik de klok maar terugdraaien” Buitenland
Buitenland

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert teleurgesteld: “Kon ik de klok maar terugdraaien”

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert teleurgesteld: “Kon ik de klok maar terugdraaien”

Zondagavond konden de kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zien hoe het huwelijk van slechts één van de vier koppels overeind bleef: dat van Jonah en Winnie. Ook het sprookje van Sonny en Laura bleef niet duren.

Als een sprookje begon het alvast, maar al snel bleek dat de verschillen tussen de twee onoverkoombaar waren. “Hier eindigt ons avontuur samen, het was hobbelig en niet altijd even gemakkelijk”, bericht Laura op Instagram. “Soms denk ik, had ik de klok maar kunnen terugdraaien tot aan de huwelijksreis."

“Waarschijnlijk had ik het anders aangepakt, al heb ik er zelf nooit bewust voor gekozen om me niet goed in mijn vel te voelen”, gaat Laura verder. “Het is me overkomen, jammer. Niet elk dekseltje past op elk potje."

Niet gemakkelijk

“Sonny is zonder enige twijfel een man waar ik van hou en die ik diep in mijn hart graag zie”, klinkt het. Toch beseft ze maar al te goed dat de druk die ze zich van bij het begin oplegde, veel te hoog was."

Ze bedankt Sonny ook voor het avontuur die ze samen deelden de voorbije maanden. “Het lijkt allemaal misschien heel gemakkelijk, maar geloof mij: dat is het niet. Ik blijf achter met veel vragen naar mezelf toe, maar ik kijk recht in de spiegel, dat is toch het belangrijkste."

“Lieve Sonny, je bent een topper! Sorry dat ik niet de vrouw kon zijn die je verdiende. Ik zat gewoon niet goed in mijn vel. Maar dit zal altijd ons experiment blijven”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws