“De natuur accepteert geen geknoei, zelfs wanneer er helemaal niets tegen het virus gedaan wordt, zal het gewoon weer verdwijnen” Buitenland
Buitenland

“De natuur accepteert geen geknoei, zelfs wanneer er helemaal niets tegen het virus gedaan wordt, zal het gewoon weer verdwijnen”

“De natuur accepteert geen geknoei, zelfs wanneer er helemaal niets tegen het virus gedaan wordt, zal het gewoon weer verdwijnen”

De medische wereld is naarstig op zoek naar een vaccin dat ingezet kan worden tegen het coronavirus. De kans lijkt echter klein dat het vaccin dit jaar, of zelfs volgend jaar klaar zal zijn.

Nochtans hoeven we ons daar volgens professor Luc Montagnier geen zorgen over te maken. Montagnier was de ontdekker van het HIV-virus en daar kreeg hij in 2008 zelfs de Nobelprijs voor. Hij is ervan overtuigd dat het coronavirus in een labo ontwikkeld werd en daar ‘per ongeluk’ wist te ontsnappen.

Volgens Montagnier brengt de veronderstelling dat het virus door de mens vervaardigd werd, positief nieuws met zich mee. “De natuur accepteert helemaal geen moleculair geknoei”, aldus de professor aan CNEWS. “Dit onnatuurlijk virus zal bijgevolg door de natuur weer geëlimineerd worden. Zelfs wanneer er niks tegen het virus wordt ondernomen, zal het stilaan weer verdwijnen."

Dit betekent nog niet dat de lockdowns tot niets dienen. “De maatregelen die nu wereldwijd worden genomen om de verspreiding te vertragen, helpen er zeker aan mee de pandemie vroeger te stoppen”, zegt Montagnier.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws