Jonge vader van 21 pleegt zelfmoord omdat lockdown hem te zwaar valt Buitenland
Buitenland

Jonge vader van 21 pleegt zelfmoord omdat lockdown hem te zwaar valt

Jonge vader van 21 pleegt zelfmoord omdat lockdown hem te zwaar valt

Een jonge vader van 21 heeft zelfmoord gepleegd omdat hij door de lockdown zijn familie en vrienden niet meer kon zien. Red Gale had zijn moeder daar al op voorhand voor gewaarschuwd.

De 26-jarige Autumn, de zus van Red, vertelt in The Sun: "Hij vertelde mijn moeder dat hij het einde van de lockdown niet zou halen. Hij had zoveel vrienden en familie die om hem gaven, maar toen de regels begonnen, verloor hij die enorme ondersteuning. We hebben heel erg zijn best gedaan om de pijn bij hem weg te nemen, maar hij bleef ermee worstelen."

Op 1 april stuurde de in Londen geboren Red een afscheidsbericht naar zijn moeder Polly en zijn beste vrienden. De ontredderde familie uit Wales bevestigde dat hij zelfmoord had gepleegd. Red had een kleine dochter en hij probeerde ook andere jonge mensen te helpen die worstelden met hun geestelijke gezondheid.

"Hij worstelde al een paar jaar met zijn geestelijke gezondheid en werd zo vaak in de steek gelaten", zegt zijn zus. "We hebben allemaal voor hem gevochten, maar hij kon het niet meer en gaf het gevecht op."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws