Horeca vraagt eindelijk duidelijkheid: "Wij hebben hier heel dringend nood aan" Royalty
Royalty

Horeca vraagt eindelijk duidelijkheid: "Wij hebben hier heel dringend nood aan"

Horeca vraagt eindelijk duidelijkheid: "Wij hebben hier heel dringend nood aan"

De Antwerpse horeca verwacht dat er vrijdag van de Nationale Veiligheidsraad meer duidelijkheid komt over hun toekomst. Het ziet er niet naar uit dat er al veel concreets is over de heroepning van de horeca.

"Wij hebben heel dringend nood aan duidelijke richtlijnen", zegt horeca-ondernemer Gunther Dieltjens aan ATV. De heropening van de horeca kan zeker nog tot juni duren.

"Misschien moeten we een verkleinde kaart aanbieden", zegt Dieltjens. "Mogen we 50 procent van onze capaciteit gebruiken of niet? Ook als er binnen de keuken anderhalve meter afstand moet zijn, dan kunnen wij niet de borden geven die we nu geven. Dan zullen we daar ook creatief in moeten proberen te zijn."

Van Ranst

Marc Van Ranst zei eerder al dat ook virologen "geen glazen bol" hebben. Er is wellicht nog te weinig informatie ter beschikking voor de virologen om de horeca nu al een concrete datum te geven. Dat zal ook pas zijn voor een eventuele latere fase.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws