Gianni en Melissa gooien bom onder 'Temptation Island' na onthullingen: "Echt helemaal niks" Buitenland
Buitenland

Gianni en Melissa gooien bom onder 'Temptation Island' na onthullingen: "Echt helemaal niks"

Gianni en Melissa gooien bom onder 'Temptation Island' na onthullingen: "Echt helemaal niks"

Gianni en Melissa, het weggestuurde koppel op 'Temptation Island', heeft voor opschudding gezorgd. Volgens hen is alles aan het programma nep.

“Aan dat programma is niks echt. Echt helemaal niks,” zegt Gianni in de auto van Nick Eshuis voor zijn Youtube-kanaal. Zo beweren ze dat ze hun dates niet altijd zelf mochten kiezen, al lijkt dat op tv zo wel te zijn.

Ook op het kampvuur zou het er niet zo eerlijk aan toe gaan. De deelnemers zouden andere beelden te zien krijgen dan de kijkers. “Die beelden die jij krijgt te zien, die krijgen wij niet", zeggen Gianni en Melissa.

Volgens Melissa kregen zij en Roshina hele andere beelden te zien van hun vrienden Gianni en Karim. "Dat sloeg echt helemaal nergens op. Ik kreeg een beeld van hem te zien dat hij iets heel anders zegt. Mijn reactie op televisie klopt daar niet op, want ik heb iets heel anders gezien op dat moment. Ik kreeg echt stomme dingen te zien.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws