Gheysens haalt zwaar uit naar Club Brugge en AA Gent Sport
Sport

Gheysens haalt zwaar uit naar Club Brugge en AA Gent

Gheysens haalt zwaar uit naar Club Brugge en AA Gent

Antwerp-voorzitter Paul Gheysens vindt het niet kunnen dat de competitie in de Jupiler Pro League al wordt stopgezet. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar Club Brugge, AA Gent en Charleroi. "Het is opportunisme van 3 ploegen die denken dat ze de buit al binnen hebben", zegt Gheysens aan Sporza.

"Ik pleit ervoor om ten laatste op 1 juli opnieuw te beginnen. 1 juli of 1 september, wat is het verschil? Uiteraard achter gesloten deuren, zolang de virologen dat zeggen. Maar ik zou het huidige seizoen nog uitspelen", zegt Gheysens.

"Er willen 3 ploegen stoppen, namelijk zij die de buit al binnen hebben en die bang zijn dat ze die misschien zouden verliezen als we toch doorspelen. Die zijn elk ook al zeker van 20 à 30 miljoen euro. En de andere clubs moeten het maar uitzoeken", stelt Gheysens.

"100% zeker dat wij maandag het been stijf zullen houden. Hoe kun je nu stoppen? Voor je sponsors, voor je supporters,... Het is allemaal zo opportunistisch van die 3 ploegen. Kun je je dat voorstellen?"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws