Jonge mama sterft na bevalling aan coronavirus, ze heeft haar kind nooit kunnen vasthouden Buitenland
Buitenland

Jonge mama sterft na bevalling aan coronavirus, ze heeft haar kind nooit kunnen vasthouden

Jonge mama sterft na bevalling aan coronavirus, ze heeft haar kind nooit kunnen vasthouden

Een jonge mama van 29 is enkele dagen na haar bevalling overleden door het coronavirus. Ze heeft haar baby nooit kunnen vasthouden.

De 29-jarige Fozia Hanif kreeg een foto van haar zoon Ayaan, maar kon hem niet vasthouden na een positieve test op Covid-19. Ze werd met spoed naar intensieve zorgen gebracht na de geboorte en stierf slechts zes dagen later in het Birmingham Heartlands Hospital.

Wajid Ali, haar echtgenoot, is helemaal van de kaart. "Ze was heel blij, ze kreeg de babyfoto die ze (verpleegsters) voor haar hadden geprint. Ze hield vast en zei 'kijk, het is onze baby en 'we gaan snel naar huis'... dat is de laatste keer dat ik met haar sprak."

Koorts

De vrouw kreeg in maart koorts. Ze testte positief op Covid-19, maar werd wel weer naar huis gestuurd. Ze werd echter met spoed teruggebracht naar het ziekenhuis toen haar toestand verslechterde en werd aan een beademingsapparaat geplaatst. De jonge moeder stierf drie weken na een positieve test op 8 april - slechts zes dagen nadat haar zoon 31 weken na haar zwangerschap was geboren door een keizersnede. Haar zoon blijft voorlopig in het ziekenhuis. Hij testte wel negatief op het coronavirus.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws