Zaterdag 25 April 2020 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Eigen berichtgeving  I   door Redactie

Nathalie Meskens toont open en bloot hoe ze borstvoeding

Nathalie Meskens toont open en bloot hoe ze borstvoeding

Nathalie Meskens toont op Instagram hoe er een ontbijt uitziet terwijl ze haar dochtertje Lima borstvoeding geeft. Nathalie schaamt zich niet om dat te laten zien.

"Uit het leven gegrepen Lima en co aflevering 1 ‘Breakfast with a newborn’
Zo gezellig", aldus Nathalie. "Iedereen is tegelijk aan het smullen. Mijn lief maakt elke ochtend mijn favoriete ontbijt en vandaag ga ik all out met heerlijke guilty free pancakes... Oke, wat ik erop doe is niet zo guilty free maar ik moet mijn corona kilo’s ook iets gunnen hé."

"Uiteraard mijn fruit erbij om alle vitaminen binnen te krijgen. We moeten ons extra goed soigneren in deze tijd dus ik zorg ook dat ik al mijn supplementen dagelijks neem. IJzer blijft voor mij een belangrijke als new mommy, dus het Floradix IJzer elixir staat mee op tafel", aldus Nathalie. 

"Floradix IJzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Het is makkelijk inneembare fruitige mix met een lekkere smaak! En ja da berenpakje is nog veel te groot maar het is te gezellig om het nog niet aan te doen."

View this post on Instagram

Uit het leven gegrepen Lima en co aflevering 1 ‘Breakfast with a newborn’ Zo gezellig!!Iedreen is tegelijk aan het smullen 😍Mijn lief maakt elke ochtend mijn favoriete ontbijt en vandaag ga ik all out met heerlijke guilty free pancakes... Ok, wat ik erop doe is niet zo guilty free maar ik moet mijn corona kilo’s ook iets gunnen he😂 Uiteraard mijn fruit erbij om alle vitaminen binnen te krijgen. We moeten ons extra goed soigneren in deze tijd dus ik zorg ook dat ik al mijn supplementen dagelijks neem. IJzer blijft voor mij een belangrijke als new mommy, dus het Floradix IJzer elixir staat mee op tafel 😇 Floradix IJzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Het is makkelijk inneembare fruitige mix met een lekkere smaak! En ja da berenpakje is nog veel te groot maar het is te gezellig om het nog niet aan te doen 🤩 #breastfeeding #FloradixIJzer #spon

A post shared by Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Nathalie Meskens  I  shownieuws