Verpleegster sterft meteen na geboorte van haar eerste baby: "Je kan nu niet de mama zijn die je altijd wilde zijn" Buitenland
Buitenland

Verpleegster sterft meteen na geboorte van haar eerste baby: "Je kan nu niet de mama zijn die je altijd wilde zijn"

Verpleegster sterft meteen na geboorte van haar eerste baby: "Je kan nu niet de mama zijn die je altijd wilde zijn"

Shannon Napier, een verpleegster uit Schotland, is na de geboorte van haar eerste kind overleden. Haar verloofde laat weten dat hij "kapot" is, wetende dat ze haar dochter nooit zal zien opgroeien.

Shannon stierf afgelopen vrijdag, een uur na de geboorte van baby Abbie. Jordan Burt was al elf jaar samen met Shannon en schreef een tekst op Facebook.

"Vandaag is ons 11-jarig jubileum - je hebt me het best mogelijke cadeau ooit gegeven met onze kleine dochter", zei hij. "Ik ben er kapot van dat je niet de mama kunt zijn die je altijd al wilde zijn. Ik kan nog steeds niet geloven dat je weg bent, mijn geweldige verloofde."

Haar verloofde zei ook nog dat men "een geweldige jonge verpleegster heeft verloren die zo zorgzaam en meelevend was". "Rust maar lieverd, want je krijgt de grootst mogelijke knuffel en kus als we elkaar weer zien. Ik hou van je met alles wat ik heb."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws