Jonge vader (32) verliest de strijd tegen coronavirus, zijn vrouw ontdekt per toeval zijn hartverscheurende afscheidsbrief Buitenland
Buitenland

Jonge vader (32) verliest de strijd tegen coronavirus, zijn vrouw ontdekt per toeval zijn hartverscheurende afscheidsbrief

Jonge vader (32) verliest de strijd tegen coronavirus, zijn vrouw ontdekt per toeval zijn hartverscheurende afscheidsbrief

De 32-jarige Amerikaan Jonathan overleed op 22 april aan de gevolgen van het coronavirus. Zijn vrouw, Katie, ontdekte op zijn gsm een aan haar gerichte afscheidsbrief die hij schreef terwijl hij op sterven lag.

Jonathan, een naar verluidt fitte en gezonde jongeman, bracht 20 dagen bewusteloos door aan een beademingsapparaat. De dagen voordat hij in coma werd gehouden, bracht hij door met het opstellen van een afscheidsbrief voor zijn vrouw Katie. “Ik heb zoveel geluk”, schreef Jonathan. “Ik ben er zo trots op dat ik je echtgenoot en de vader van Braedyn en Penny ben."

“Katie, je bent de mooiste, meest zorgzame persoon die ik ooit heb ontmoet”, aldus Jonathan tot zijn vrouw. “Je bent waarlijk uniek. Zorg ervoor dat je jouw leven leidt met geluk en dezelfde passie die me verliefd op je deden worden. Dat ik jou mag zien als de moeder van mijn kinderen, is het beste dat me ooit is overkomen."

Diepbedroefd vertelt Katie aan CNN: “Moest ik zo ziek zijn, weet ik niet of ik de kracht zou gehad hebben om een afscheidsbrief aan mijn familie te schrijven.” Het koppel kende elkaar sinds de universiteit en heeft twee jonge kinderen samen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws