Dinsdag 28 April 2020 - 11:30   I   door Redactie

Eleven Sports is het niet eens met TV-contract: "De gevolgen zijn dramatisch"

Eleven Sports is het niet eens met TV-contract:

Eleven Sports ging een tijdje geleden aan de haal met de TV-rechten van de Pro League. Het Britse mediabedrijf bood meer dan rechtstreekse concurrenten als Telenet en Proximus. Eén probleem: Eleven ondertekende het contract met de Pro League nog niet.

De finale handtekening van Eleven ontbreekt, zo weet Het Laatste Nieuws. Dat zorgt in volle coronacrisis uiteraard voor paniek bij de Belgische eersteklassers. Zij hebben het geld dat het TV-contract met zich meebrengt meer dan ooit nodig om te overleven.

Volgens HLN hoeven de Belgische profclubs zich echter geen zorgen te maken over de TV-rechten. Eleven is het niet eens met enkele punten en komma's in de overeenkomst, maar zal finaal wel tekenen.

Al neemt dat niet weg dat onze eersteklassers het na de coronacrisis nog moeilijk gaan krijgen. De economische effecten van deze voetballoze maanden zullen dramatisch zijn voor veel clubs uit 1A en 1B.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal  I  sport