Kristof Calvo haalt opnieuw fors uit naar Theo Francken Politiek
Politiek

Kristof Calvo haalt opnieuw fors uit naar Theo Francken

Kristof Calvo haalt opnieuw fors uit naar Theo Francken

Kristof Calvo (Groen) wordt wel eens de linkse Theo Francken (N-VA) genoemd. Daar is Calvo het hoegenaamd niet mee eens.

"Peter De Roover (N-VA) heeft mij dat ooit toegeworpen, maar ik ben het er niet mee eens. Ik polariseer rond ideeën, Francken polariseert tussen mensen. De hevigheid waarmee hij nu weer de gele tegen de groene hesjes opzet, de tientallen tweets per dag over Groen... Ik zou bijna zeggen: 'Theo, zoek jezelf een hobby als je je verveelt'", aldus Calvo in Het Laatste Nieuws.

"Ik ben een politicus die emoties opwekt, stel ik vast als ik mijn mailbox open. Mensen die schrijven dat ze mijn keel willen oversnijden: dat is slikken als je dat voor het eerst leest. Maar het weegt niet op tegen de enorme steun die we ervaren. Tegen de duimen die spontaan omhoog gaan op het perron. Tegen de bedrijfsleiders die mij zeggen dat ze onze ambities delen. Het leven als groene politicus is vandaag echt niet onaangenaam."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws