Marouane Fellaini komt Standard redden Sport
Sport

Marouane Fellaini komt Standard redden

Marouane Fellaini komt Standard redden

Marouane Fellaini is ingegaan op de vraag van Awel Witsel om Standard te helpen in het licentiedossier. Hij gaat niet investeren in de vastgoedvennootschap van voorzitter Bruno Venanzi, maar zal wel 3 miljoen euro aan een gunstige rente lenen aan de club. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Sinds 8 april is Venanzi koortsachtig op zoek naar geld om de licentie voor het BAS te behalen? De Licentiecommissie heeft grote vraagtekens bij de vennootschap van Venanzi, die het stadion van de club voor 12 miljone euro zou overkopen. Dat geld is nodig om de continuïteit van de club volgend seizoen te bewijzen.

Toen de licentieaanvraag gebeurde, stond er amper geld op de rekening van de vennootschap. Nochtans zou er voor 30 juni 12 miljoen euro op de rekening van de Rouches moeten staan volgens de verkoopakte.

Fellaini gaat nu geld lenen en enkele andere financiers leveren ook een extra inspanning. Venanzo hoopt zo dat het BAS overtuigd kan worden. De zitting van het BAS over de licentie vindt op 5 mei plaats.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws