Mama (32) drinkt sperma-smoothies om zich te beschermen tegen coronavirus Buitenland
Buitenland

Mama (32) drinkt sperma-smoothies om zich te beschermen tegen coronavirus

Mama (32) drinkt sperma-smoothies om zich te beschermen tegen coronavirus

Een mama van twee kinderen is van mening dat het drinken van smoothies met een scheutje sperma haar immuunsysteem versterkt en het helpt om besmetting met het coronavirus te voorkomen. De 32-jarige Tracy Kiss beweert dat ze al drie jaar geen verkoudheid of griep meer gehad heeft dankzij de smoothies.

Tracy raakt aan het sperma via haar vriend. Ze drinkt het drie keer per week. Ze is een personal coach uit het Verenigd Koninkrijk. "Ik heb een gratis en veganistische alternatieve methode gevonden om het immuunsysteem van het lichaam te versterken", vertelt ze. "Je weet niet altijd wat er in de farmaceutische geneeskunde zit - het is veel beter voor het lichaam om iets te drinken dat geen chemicaliën bevat."

"Het is niet veel anders dan een moeder die haar pasgeboren baby borstvoeding geeft om ze de voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben. Het is niet voor iedereen, maar het zit boordevol vitamines en ik heb sinds ik het drink in 2017 geen verkoudheid of griep meer gehad. Ik heb het ook op mijn gezicht gedaan om mijn huid te verbeteren."

Invriezen

Omdat Tracy en haar vriend een langeafstandsrelatie hebben, moet ze zijn sperma soms invriezen. "De smoothies zijn niet anders dan het drinken van honing en citroenwater als je keelpijn hebt. Het is gewoon een natuurlijke remedie, maar deze is helemaal gratis. Je hoeft geen partner te hebben, je kunt het gewoon aan een mannelijke vriend vragen die gezond is."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws