Woensdag 6 Mei 2020 - 12:30   I   door Redactie

Thibaut Courtois volledig afgemaakt: "Waarom hou je je mond niet?!"

Thibaut Courtois volledig afgemaakt:

Thibaut Courtois (27) staat in Spanje in het oog van de storm. Zijn uitspraken over wat er moet gebeuren met de Spaanse competitie zijn allesbehalve goed ontvangen.

"Mochten ze morgen de competitie stopzetten en Barça is kampioen, dan zou ik dat ook niet helemaal juist vinden. Bij Barcelona zouden ze dat logisch vinden, maar ik vind van niet. Uiteindelijk hebben ze tegen ons gelijkgespeeld en verloren."

"Ik denk dat wij op dit moment laten zien dat we de betere ploeg zijn, ook al staan we 2 puntjes achter. Nee, ik denk niet dat dat juist zou zijn", liet Courtois optekenen bij Sporza.

"Courtois, waarom hou je je mond niet?"

In Spanje wordt Courtois een dag later volledig afgemaakt. Verschillende kranten draaien de Rode Duivel door de gehaktmolen. Vooral Sport, de huiskrant van Barcelona, is woest: "Courtois, waarom hou je je mond niet?", kopt de krant.

De Spaanse kranten vinden dat Courtois zich niet had moeten uitlaten over het al dan niet toekennen van de titel aan Barcelona. "Courtois blaast op deze manier nieuw leven in een controverse die achter de rug leek te zijn", is Sport tot slot nog kritisch.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal  I  sport  I  Barcelona