‘Pozuelo schrikt zich rot na opmerkelijke eis van KRC Genk’ Sport
Sport

‘Pozuelo schrikt zich rot na opmerkelijke eis van KRC Genk’

‘Pozuelo schrikt zich rot na opmerkelijke eis van KRC Genk’

Tot nader order is Alejandro Pozuelo nog steeds een speler van KRC Genk. Donderdagavond, tijdens het Europa Leagueduel tegen Slavia Praag, verscheen de Spaanse spelmaker zelfs nog aan de aftrap. Maar koek en ei is het toch niet tussen Pozuelo en Genk...

Pozuelo wil Genk nog steeds inruilen voor Toronto, waar hij bakken geld kan verdienen. In de Luminus Arena houden ze het been echter stijf en kwamen ze met een opmerkelijke eis op de proppen.

Zo liet het Genkse bestuur aan Toronto weten dat Pozuelo zich eerst en vooral 100% moest geven in de matchen tegen Slavia Praag en Antwerp vooraleer de onderhandelingen op clubniveau hervat zouden worden.

Een bizarre eis en Pozuelo schrok zich dan ook rot toen hij ervan op de hoogte werd gebracht. Donderdag verscheen de Spanjaard braafjes aan de aftrap. Afwachten of hij tot maandag wil wachten om meer duidelijkheid te hebben over zijn toekomst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws