Donderdag 7 Mei 2020 - 14:20   I   Foto: Photonews  I   Bron: Eigen berichtgeving  I   door Redactie

Verrassend: Regi heeft zeer groot nieuws te melden

Verrassend: Regi heeft zeer groot nieuws te melden

Regi Penxten heeft tijdens 'Liefde voor Muziek' nog eens laten zien wat hij allemaal kan. Hij scoort er de ene hit na de andere. Tijd dus om een Sportpaleis te vullen, moet hij gedacht hebben.

Regi stond al met Milk Inc verschillende keren in het Sportpaleis. Nu gaat de DJ er optreden met enkele gastartiesten. De show heet "Kom Wat Dichterbij” en zal op 1 mei 2021 plaatsvinden. Hopelij kis het coroanvirus dan definitief het land uit. Tickets zijn te koop vanaf 14 mei om 10 uur.

"Net zoals iedereen in onze sector verlang ik naar het moment dat we opnieuw op concerten zorgeloos uit de bol kunnen gaan", reageert Regi. "Het ligt niet in mijn aard om passief te wachten tot het zover is. De voorbije weken zijn heel druk geweest met Liefde Voor Muziek, en de afwerking van mijn nieuwe album “Vergeet De Tijd”, waar ik geweldig fier op ben."

"Maar ik verheug mij op die magische verbindingsmomenten die je enkel op concerten ervaart. Ik kijk met hoop en vertrouwen uit naar de toekomst en ga mijn uiterste best doen om, samen met een hele rits muzikale vrienden, mijn beste concert ooit af te leveren.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Regi Penxten  I  shownieuws