Donderdag 7 Mei 2020 - 20:00   I   Foto: VTM NIEUWS  I   Bron: VTM NIEUWS  I   door Redactie

Acteur Peter Rouffaer doet emotionele oproep aan bevolking na coronabesmetting: "Alsjeblief, doe dat nu niet"

Acteur Peter Rouffaer doet emotionele oproep aan bevolking na coronabesmetting:

Bij acteur Peter Rouffaer heeft het coronavirus hard toegeslagen. De 70-jarige Rouffaer, bekend van 'Thuis' en 'Aspe', kroop door het oog van de naald.

Peter begint meteen te huilen. Hij raakt heel moeilijk uit zijn woorden en is duidelijk nog erg geëmotioneerd. "Voor de ingang van het ziekenhuis moest ik afscheid nemen van mijn partner. Dat was heel onwezenlijk", aldus Peter in VTM NIEUWS. "Ze mocht niet mee binnen, ook al had ze corona. Dat kon echter niet, regels zijn regels."

"Ik voelde wel dat het kantje boordje was. Ik heb op een bepaald moment gesmeekt van stop ermee, ik kan niet meer. Breng me maar in corona. Die gezondheidswerkers waren echcter ongelooflijk. Ik ben ze vreselijk dankbaar. Ze zeiden 'nog een uurtje, allez, komaan'. Het was een fysiek gevecht. Je gaat erdoor of niet. Punt. Bij mij is het gelukt."

"Dit is echt levensbedreigend en zeer gevaarlijk. De gevolgen zijn enorm. Dit is een oproep aan de mensen om je aan de regels te houden. Wees heel waakzaam. Denk niet van let's go for it nu de maatregelen versoepelen. Alsjeblief", smeekt Peter.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Peter Rouffaer  I  coronavirus  I  shownieuws