Marc Van Ranst onder vuur: "Ik heb vaak gezucht toen je dat niet nodig vond bij de bevolking" Royalty
Royalty

Marc Van Ranst onder vuur: "Ik heb vaak gezucht toen je dat niet nodig vond bij de bevolking"

Marc Van Ranst onder vuur: "Ik heb vaak gezucht toen je dat niet nodig vond bij de bevolking"

Els Ampe, kandidaat-voorzitster bij Open VLD? heeft op Twitter hard uitgehaald naar Marc Van Ranst. Eerder nam ze de lockdown al op de korrel.

"Van Gucht “Curve loopt als verwacht” Het lijkt er dus op dat er cijfers en curves bestaan van die verwachtingen... Toon ons dan de verwachtingen voor de komende maanden aub! Waarom krijgt de bevolking dit niet te zien?", zei Ampe op Twitter.

Daarop reageerde Van Ranst met een "zucht". Ampe was daar niet mee opgezet: "Wanneer de argumenten op zijn volgen denigrerende opmerkingen..."

"Ik zucht alleen maar, Els", aldus Van Ranst. "En dat doe ik omdat ik echt geen tijd ga steken om jou met argumenten proberen te overtuigen. Dat schip heeft de haven reeds lang verlaten. Dat heeft geen zin."

Het laatste woord was aan Ampe. "Ik heb ook vaak gezucht toen u de mondmaskers niet nodig vond maar toch ben ik blijven argumenteren..."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws