Nick uit 'Blind Getrouwd' doet opmerkelijke onthulling over nieuwe relatie Buitenland
Buitenland

Nick uit 'Blind Getrouwd' doet opmerkelijke onthulling over nieuwe relatie

Nick uit 'Blind Getrouwd' doet opmerkelijke onthulling over nieuwe relatie

Nick uit 'Blind Getrouwd' heeft nog eens aangegeven dat hij zich niet klaar voelt voor een nieuwe relatie. Hij wil nu vooral zo snel mogelijk weer vliegen, want dat ligt allemaal stil vanwege de coronacrisis.

"Ik zit ondertussen 55 dagen thuis", vertelt Nick. Op dat moment wist hij nog niet dat hij aan zijn laatste vlucht bezig was. "80 procent had toen al mondmaskers aan. Mijn collega zei nog: 'Dit gaan we moeten gewoon worden'. En mijn reactie was toen: Maar, nee. Dat is tijdelijk."

Nick vertelt wat hij het meest mist. "Vooral de verhalen van de mensen. Ik ben een babbelkous en ik heb op een vlucht van 9 of 10 uur ook altijd de tijd om met mensen te praten. En iedere passagier heeft zijn eigen verhaal, en da's altijd boeiend."

Nick hoopt snel weer te kunnen vliegen. Een nieuwe relatie zegt hem op dit moment niks. "Ik hoop heel snel. Ik ben echt aan het aftellen. Luchtvaart is een passie, dat is een levensstijl. Liever een vent of liever een vliegtuig? Een vliegtuig! Op dit moment toch. Ik ben getrouwd geweest, hé. Ik moet even bekomen", aldus Nick.

Populair

Laatste nieuws