'Chelsea hakt knoop definitief door over Hazard en Real na transferverbod' Sport
Sport

'Chelsea hakt knoop definitief door over Hazard en Real na transferverbod'

'Chelsea hakt knoop definitief door over Hazard en Real na transferverbod'

Chelsea kreeg een transferverbod van een jaar opgelegd. Plots kwamen er vraagtekens te staan achter de transfer van Eden Hazard naar Real Madrid. Dat is niet nodig, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

De entourage van Hazard hield de ontwikkelingen bij de FIFA over het dossier van Chelsea al een tijdje in de gaten. Het verdict is zelfs ideaal voor de transfer van de Rode Duivel naar Real Madrid.

Als Chelsea nog minstens 100 miljoen euro wil vangen voor Hazard moet hij in de zomer verkocht worden. In 2020 loopt het contract van de aanvaller af en hij is niet van plan om die verbintenis nog te verlengen. Nog een jaar hem houden en dan gratis te laten gaan zou ernstige kapitaalvernietiging zijn. Dat gaat Chelsea niet doen.

Pulisic

Chelsea ging al in beroep tegen de beslissing van de FIFA waardoor het transferverbod voorlopig wordt uitgesteld. Daardoor kunnen de Blues in de zomer nog nieuwe spelers binnenhalen. Bovendien werd met het aantrekken van Christian Pulisic van Dortmund afgelopen winter al geanticipeerd op een vertrek van Hazard.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws