Loes Van den Heuvel doet opmerkelijke uitspraak over de betreurde Johny Voners: “Vroeg of laat zal dat weleens aan het licht komen” Buitenland
Buitenland

Loes Van den Heuvel doet opmerkelijke uitspraak over de betreurde Johny Voners: “Vroeg of laat zal dat weleens aan het licht komen”

Loes Van den Heuvel doet opmerkelijke uitspraak over de betreurde Johny Voners: “Vroeg of laat zal dat weleens aan het licht komen”

Er is de laatste tijd al heel wat gezegd en geschreven over het voortbestaan van ‘FC De Kampioenen’. Na de dood van Johny Voners heerst er veel onduidelijkheid over een eventueel vervolg op de serie.

Vorig jaar was er nog alle reden tot euforie: 10 jaar na de laatste aflevering werd beslist om een nieuwe reeks van 8 afleveringen te maken. De afgelopen weken lieten al meerdere acteurs uit ‘FC De Kampioenen’ zich uit over deze plannen. Vooral Marijn Devalck liet duidelijk blijken dat hij een vervolg op ‘FC De Kampioenen’ zonder Johny Voners niet ziet zitten.

Het belangrijkste voor Loes Van den Heuvel, die als Carmen Waterslaeghers 30 jaar lang de tv-vrouw van Johny speelde, is wat de acteur zaliger zélf over een vervolg zou hebben gedacht. Ze denkt dat Johny daar in het verleden al uitspraken over heeft gedaan. “Vroeg of laat zal dat weleens aan het licht komen”, zegt Loes in weekblad Primo.

Populair

Laatste nieuws