Puppy van veertien weken dreigt te sterven in overhitte wagen, man slaat autoruit in Buitenland
Buitenland

Puppy van veertien weken dreigt te sterven in overhitte wagen, man slaat autoruit in

Puppy van veertien weken dreigt te sterven in overhitte wagen, man slaat autoruit in

Nu het weer warmer wordt, dreigen honden weer verzeild te raken in de auto en vergeten te worden door hun baasje. In Swindon, in het Verenigd Koninkrijk, heeft een man een puppy uit een wagen bevrijd.

De eigenaar had de puppy van 14 weken achtergelaten in de auto terwijl hij boodschappen was gaan doen. De politie werd omstreeks 10 uur opgeroepen voor een hond die in nood zat. Iemand van de omstaanders sloeg intussen het raam in om de hond eruit te laten. De politie verklaarde achteraf dat zijn actie wettig was.

De man in kwestie gaf de hond terug aan de eigenaar, die van de politie een officiële waarschuwing kreeg voor het incident. "Mensen denken gewoon niet dat het hen zal overkomen", zegt Steph Daly van de politie. "Ze denken' het komt wel goed, ik ben maar vijf minuten weg', maar met wat er momenteel in de wereld gebeurt, moeten we in de rij staan ​​voor de supermarkten. Je weet dat je dus langer weg bent dan normaal."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws