Pascale Naessens zet kwaad bloed bij Julie Van den Steen: “Mag het nog, ja?” Buitenland
Buitenland

Pascale Naessens zet kwaad bloed bij Julie Van den Steen: “Mag het nog, ja?”

Pascale Naessens zet kwaad bloed bij Julie Van den Steen: “Mag het nog, ja?”

Pascale Naessens heeft met ‘Ketokuur’ een nieuw kookboek uit. Hierin legt ze uit wat een ketogeen dieet – waarbij je onbewerkt en minder dan 50 gram koolhydraten per dag eet – is.

Naar aanleiding van dit nieuwe boek, gaf Pascale een interview in Story, maar één uitspraak wordt haar niet in dank afgenomen. “Mijn hart bloedt als ik zie dat we volop aan het bakken zijn geslagen, van wafels tot pannenkoeken”, liet ze optekenen. Dat viel dus niet bij iedereen in goede aarde, in eerste plaats bij Gudrun Hespel, een van de populairste fitbloggers van België.

“En dan probeer je mensen élke dag opnieuw te overtuigen dat gewoon gezond eten goed genoeg is. Dat je niets hoeft te verbieden en alles met mate best oké is. En dan krijg je dit”, aldus Gudrun in een bericht waar Julie Van den Steen 100% achter staat en gretig deelde. “Mogen mensen ook gewoon nog genieten van voeding zonder een schuldgevoel aangepraat te worden?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws