Donderdag 21 Mei 2020 - 19:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Medewerkers van ‘Thuis’ doen schokkende onthulling: “We weten dat het onrealistisch is, maar tóch laten we het zien in de afleveringen"

Medewerkers van ‘Thuis’ doen schokkende onthulling: “We weten dat het onrealistisch is, maar tóch laten we het zien in de afleveringen

Voor elke aflevering die we van ‘Thuis’ op televisie zien, staat er een heel team achter de camera’s klaar die ervoor zorgen dat de acteurs hun ding kunnen doen.

Zo zijn er onder meer de styling-experten die in actie schieten als het bloed weer eens moet vloeien. Het allermoeilijkst voor de mensen die de make-up aanbrengen, is rekening houden met het genezingsproces. “Bij series als ‘Thuis’ worden scènes immers nooit chronologisch opgenomen”, vertelt chef styling Sonja Declerck in TV Familie.

“Al hanteren we in ‘Thuis’ één regel die absoluut niet realistisch is”, geeft Sonja eerlijk toe. “Bij ons genezen verwondingen altijd heel mooi. Terwijl een mens in het echt aan sommige diepe snijletsels, gebroken neuzen of andere blessures sowieso een litteken overhoudt”, klinkt het.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws