Mathieu van der Poel moet noodgedwongen ingrijpen: “Jammer” Sport
Sport

Mathieu van der Poel moet noodgedwongen ingrijpen: “Jammer”

Mathieu van der Poel moet noodgedwongen ingrijpen: “Jammer”

Door de coronacrisis is heel de koerskalender overhoop komen te liggen. Heel wat planningen moeten heropgemaakt worden. Zo ook die van Mathieu van der Poel.

Klassiekers in het najaar, crossen in de winter en de Olympische Spelen in 2021, waar hij wil presteren in het mountainbiken. Van der Poel zal keuzes moeten maken in zijn programma, weet ook ploegleider Christoph Roodhooft. "We gaan er nu van uit dat 1 augustus de officiele start van het internationale seizoen is en daar zal Mathieu naartoe werken", zegt Roodhooft aan Sporza.

"Koersen zal hij genoeg kunnen doen, maar het is jammer dat alles zo dicht bij elkaar komt te liggen”, vindt Roodhooft. “In september zit alles overvol met het mountainbike. We zullen een combinatie moeten samenstellen. Zijn cross-seizoen zal een lange voorbereiding richting het WK worden, vermoed ik. En dan komt het voorjaar op de weg er al weer snel aan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws