VTM komt met groot nieuws over 'The Voice Kids' Buitenland
Buitenland

VTM komt met groot nieuws over 'The Voice Kids'

VTM komt met groot nieuws over 'The Voice Kids'

Door de coronacrisis moesten ook de uitzendingen van 'The Voice Kids' worden afgebroken. De laatste afleveringen moesten in principe tijdens de lockdown worden ingeblikt. VTM heeft nu een nieuw plan voor het programma.

De finale van The Voice Kids werd de voorbijgaande jaren telkens op voorhand opgenomen. Mensen uit het publiek konden dan stemmen op hun favoriet. Dat gaat echter niet meer, want er mag veel minder volk in de zaal.

“We gaan werken met honderd mensen die thuis meekijken naar de opname via een videosysteem”, legt creatief directeur Davy Parmentier uit in Het Nieuwsblad. “Die groep mensen, samen met het beperkte publiek dat in Vilvoorde aanwezig mag zijn, zou dan toch voldoende zijn om een uitslag te bekomen.”

Publiek zal er ook aanwezig kunnen zijn. Men denkt aan families van de kandidaten. Men bekijkt bovendien of ze in een aparte bubbel kunnen zitten. "Onze televisiestudio is groot genoeg", zegt Parmentier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws