Carrefour komt met belangrijk nieuws voor klanten: "Kans op besmetting" Royalty
Royalty

Carrefour komt met belangrijk nieuws voor klanten: "Kans op besmetting"

Carrefour komt met belangrijk nieuws voor klanten: "Kans op besmetting"

Na een controle en om de veiligheid van de consument te waarborgen, neemt CARREFOUR uit voorzorg de KALKOENONDERBOUT 4X+-1.3KG verkocht in de BEENHOUWERIJ afdeling van verscheidene Carrefour winkels in België, uit de handel en roept deze terug van bij de consumenten omwille van de mogelijke aanwezigheid van Salmonella.

Beschrijving van het product:

Naam : Kalkoenonderbout Carrefour
EAN : 2726771000000
Vervaldatum: 05/06/2020
Lotnummer: 051411410540

Deze producten zijn uit de handel gehaald. Er werden echter een aantal producten op de Belgische markt verkocht. Consumenten die bovenstaande producten in hun bezit hebben worden gevraagd om deze niet te consumeren en ze terug te brengen naar hun verkooppunt, waar ze terugbetaald zullen worden.

e mogelijke symptomen van een salmonellabesmetting zijn buikkrampen en diarree, vaak vergezeld van koorts. Deze symptomen doen zich meestal voor binnen de 12 tot 72 uur na de besmetting. Deze symptomen kunnen ernstiger zijn bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, oudere personen of personen met een verminderde immuniteit.

Personen die de bovengemelde producten hebben geconsumeerd en die deze symptomen vertonen, worden verzocht hun behandelend arts te raadplegen en hem op de hoogte te brengen van deze consumptie.

Voor meer informatie kunnen de klanten terecht bij de klantendienst van Carrefour Belgium op het gratis nummer 0800/9.10.11, alle werkdagen van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws