Dinsdag 2 Juni 2020 - 09:15   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Dramatisch nieuws over Monique, de assistente van Steve Tielens

Dramatisch nieuws over Monique, de assistente van Steve Tielens

Jarenlang kon Steve Tielens blind rekenen op zijn assistente Monique (76). Ze volgde hem overal. Nu blijkt dat Monique heel erg ziek is, zit de zanger in zak en as.

"Ze had al twee maanden last van hevige rugpijn, daarom deden mijn moeder en ik al een tijdje haar boodschappen", zegt Steve in Dag Allemaal. "Maar twee weken geleden werd de pijn zo erg dat we haar naar het ziekenhuis van Reet hebben gebracht. Daar kreeg ze slecht nieuws. Eén ruggenwervel was helemaal kapot... Het leek wel alsof hij was ontploft. Zoiets had de arts nog nooit gezien."

In het ZNA Middelheim te Antwerpen hebben ze haar met spoed geopereerd. “Geen dag te vroeg, ’t scheelde geen haar of Monique was van top tot teen verlamd geweest.” Maar het resultaat van een scan enkele dagen na de operatie, zorgde voor het zwaarste verdict.

“Blijkt nu dat ze de ziekte van Kahler heeft, een zeldzame vorm van botkanker waarbij kwaadaardige plasmacellen het botweefsel afbreken. En dat betekent dat haar nog een lange behandeling wacht”, aldus Steve.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Steve Tielens  I  shownieuws