Coucke grijpt drastisch in na bezoek van Veljkovic Sport
Sport

Coucke grijpt drastisch in na bezoek van Veljkovic

Coucke grijpt drastisch in na bezoek van Veljkovic

Het was een opmerkelijk beeld tijdens de topper tussen RSC Anderlecht en Club Brugge: Dejan Veljkovic die plots opdook in het Constant Vanden Stockstadion om de topper bij te wonen. Zijn aanwezigheid deed heel wat stof opwaaien.

"Ik weet dat ze er bij Anderlecht niet blij mee waren, zeker Marc Coucke niet. Het is nu al de tweede keer dat een spilfiguur uit het dossier Propere Handen bij Anderlecht in de tribune komt zitten", aldus Vandenbempt bij Sporza.

Veel mensen vragen zich af waarom Coucke de fel besproken makelaars niet uit zijn stadion bant. "Dat kan hij. En hij heeft dat ook gedaan met Mogi Bayat. Die weet dat hij niet meer welkom is in het stadion van Anderlecht", onthult Vandenbempt. "Dus dat kan Coucke zeker en vast doen."

"Geen zaken meer mee doen"

"Met Veljkovic heeft hij het overwogen, maar om er niet te veel fuss aan te geven heeft hij het toch niet gedaan. Mark Coucke verkoopt echter geen loze woorden. Hij voegt de daad bij het woord in het onderdeel dat veel belangrijker is dan ze uit het stadion te weren: er geen zaken meer mee doen."

"Als je mij vraagt wat de clubs moeten doen? Wel, zeker geen zaken meer doen met makelaars die niet bonafide zijn. En dat doet Mark Coucke. Denk ik toch", besluit Vandenbempt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws