Donderdag 4 Juni 2020 - 17:15   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Karen Damen krijgt er zwaar van langs: “Plaatsvervangende schaamte”

Karen Damen krijgt er zwaar van langs: “Plaatsvervangende schaamte”

Karen Damen ontpopte zich tijdens de lockdown als presentatrice van haar eigen online talkshow. Ze besloot in haar tuin een tent te zetten waar ze bekende gasten kon ontvangen, op voldoende afstand weliswaar.

In de Humo-rubriek ‘Dwarskijker’ wordt het praatprogramma echter met de grond gelijk gemaakt. Zo worden Karens interviewkwaliteiten bijzonder in vraag gesteld. “Damens vragen, opgeworpen in het stijlregister haar eigen, varieerden tot nog toe van ‘Ziede gulle zo series en al?’ tot ‘Liet er nu iemand een scheet?’"

"In de tweede aflevering, toen Damen plots ‘Is da na aan ‘t regene?’ kreette, leek zich nochtans even een veelbelovend meteorologisch intermezzo aan te kondigen", klinkt het. "Helaas bleek het niet te regenen, of toch niet als je mijn humeur buiten beschouwing liet."

Schaamte

Ook de gasten krijgen ervan langs. Andy Peelman, bijvoorbeeld: "Zoals wel vaker kreeg ik bij zijn tussenkomsten prompt het gevoel ergens op een Oost-Vlaamse markt te staan, waar een verkoper in schoonmaakmiddelen me met veel misbaar en overslaande stem een volgens hem veelbelovend merk van koperpoets probeert aan te praten." 

"Plaatsvervangende schaamte doet het goed in ‘Karentaine’, maar ik put me er liever niet in uit”, besluit de Dwarskijker in het weeklad.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Karen Damen  I  shownieuws